Valmennus

Valmennus tapahtuu pääosin omilla mailla, tilalla on 1,3km pitkä hevosten valmennusrata ja vuoden 2016 alussa valmistunut mäkisuora. Mäkisuora on 400m pitkä, jossa korkeuseroa 23m. Hevosia päästään valmentamaan talvisin myös mäkisillä kyläteillä.

Sääolosuhteiden ollessa suotuisat, valmennamme hevosia talvisin myös Vuokonjärven jäällä, johon saadaan 1600-2000m pitkä suora, ja kesäisin järvellä on hevosten uittaminen mahdollista omalta hiekkarannalta.

Lisäksi, varsinkin varsoilla käymmä ajamassa ratahiittejä Juuan hevostalousyhdistyksen harjoitusraviradalla, joka sijaitsee 7km päässä talliltamme.

Valmennusmaksu on 744€/kk, sis. alv.

Hinta sisältää * valmennuksen *perushoidon ja *peruskengityksen. Omistajat maksavat muut hevoseen kohdistuvat kulut, mm. kuljetukset, lääkitykset, ell-kulut sekä ajopalkkiot. Omistajat maksavat myös hevosten omat tarvikkeet, kuten loimet ja riimut.

Tallillamme panostetaan hevosten hyvinvointiin myös ulkopuolisin avuin. Ell Antti Kinnunen käy tallillamme n.6vkon välein kontrolloimassa hevosten terveystilannetta, ja tarvittaessa käytämme hevosi varsinkin Joensuun klinikalla. Lisäksi Niilolan Hevoshuoltamo, joka tarjoaa mm. hevosten shiatsuhoitoa, suolahuonepalveluja ja hevosten solariumin, sijaitsee 5km:n päässä meiltä. Käytämme hevosia siellä tarvittaessa säännöllisestikin.